Izračun cene vgradnih omar – 5 najpomembnejših točk, da boste hitro prišli do informativne ponudbe

V današnji objavi poskušam čimbolj praktično prikazati kaj vse je potrebno vedeti našim svetovalcem, preden vam lahko izdelajo informativni izračun cene vgradnih omar za katere se zanimate. Upam, da vam bo koristilo.

.

cene vgradnih omar
Izdelava vgradne omare in postelje v spalnici po meri.

.

Preden lahko naši svetovalci naredijo informativno ponudbo za stranke, ki se pri nas zanimajo za izračun cene vgradnih omar, je potrebno dobiti čimveč čim bolj natančnih podatkov.

Več kot je podatkov, bolj natančna bo informativna cena za vašo bodočo vgradno omaro.

.

Kaj moramo vedeti pred izračunom
cene vgradnih omar?

.

1. Kje bo stala vaša vgradna omara

.

Najprej vas bomo seveda povprašali o tem kje bi naj vaša bodoča vgradna omara stala. Ni vseeno ali boste imeli vgradno omaro v predprostoru ali v spalnici ali gre za vgradno omaro v otroški sobi ali v dnevnem prostoru. Od tega kje bo vgradna omara postavljena, je odvisen namen omare. V vgradno omaro v spalnici bomo odlagali drugačne reči kot v vgradno omaro, ki si jo damo izdelati recimo za shrambo.

.

2. Kakšne dimenzije prostora imate na voljo za vgradno omaro

.

Nekateri naročniki in interesenti za vgradne omare znajo sami v celoti posredovati zelo natančno vse potrebne dimenzije za njihovo vgradno omaro, drugi znajo posredovati zgolj približne mere. Za prvo, informativno ponudbo zadošča, da naši svetovalci zvedo približno širino, ki jo imamo na voljo, približno višino ter približno globino za želeno vgradno omaro. Če je želja po tem, da je vgradna omara v nekem delu ožja, ali, da se nekje spusti pod poševni strop (npr. pri omarah v mansardah), je dobro, da objasnite tudi to.

Če so v prostoru, kjer bi naj stala vgradna omara, kakšne anomalije npr. okenske police, podboj vrat, okrasne letve, radiatorske cevi, električne omarice, stikala, dimniška ovira,… je priporočljivo, da tudi to poveste pred izdelavo same informativne cene za vgradno omaro.

Ker so izdelane po meri in, ker se vgradne omare v bistvu prilagodijo prostorskim zahtevam, bo na koncu tudi od teh posebnosti odvisna cena za vašo vgradno omaro.

Na izračun cene vgradnih omar vpliva tudi postavitev zid/zid ali zid/omarna stranica.

.

vgradne omare spalnica
Vgradna omara v spalnici.

.

3. Kakšne materiale želite imeti na omari

.

V večini primerov se za notranjost omar stranke odločajo za bel iveral, zunanjost pa se od omare do omare razlikuje. Nekateri se odločajo za stekla, drugi za barvne iverale, tretji za visoki sijaj, četrti za ogledala, peti za kombinacije vseh različnih materialov med seboj.

Barvni iverali imajo eno ceno, barve visokega sijaja drugo, stekla in ogledala tretjo.
Informativni izračun bo bolj natančen za tiste, ki vedo že natančno opredeliti kak material želijo imeti na svoji omari.

Dodatno na izračun cene vgradnih omar vpliva tudi izbira ročajev in vodil drsnih vrat. Ta so lahko iz pločevine ali aluminija.
In še v aluminiju je na voljo več modelov. Zato je cena odvisna tudi od vrste izbranega modela.

V primeru, da si želite npr. opremljenost drsnih vrat vgradne omare s fototapetami ali drugim materialom, to prav tako spremeni ceno napram klasični izvedbi drsnih vrat.

.

4. Kakšno želite imeti notranjost vgradne omare

.

Najenostavnejša in najcenejša razporeditev notranjosti vgradne omare je razporeditev z enostavnimi, premičnimi, belimi policami ter navadnimi, klasičnimi, obešalnimi palicami. Med ostalimi dodatki pa je mogoče za notranjost izbirati med izvlečnimi policami, izvlečnimi obešalniki, kravatniki, hlačniki, košarami, predali različnih oblik in mehanizmov ter drugim. Posebna objava namenjena predstavitvi možnosti notranjosti vgradnih omar je na povezavi.

.

5. Na izračun cene vgradnih omar vpliva tudi vrsta in način plačila

.

Glede na to, da je v naši ponudbi na voljo več različnih možnosti za nakup vgradnih omar, različnim možnostim svetovalci obračunajo različne popuste. Splača se sproti vprašati ali imamo kakšno akcijo vgradnih omar oz. njenih sestavnih elementov (recimo drsnih vrat ali predalov) ter kakšne so višine popustov za posamezne vrste plačila.

.

vgradna omara v poslovnem prostoru
Vgradna omara v poslovnem prostoru.

.

Najhitreje boste do cene vgradnih omar pri nas, prišli preko priložene povezave.