Spodaj prikazujemo informativni cenik različnih vgradnih omar za mansarde. Primeri so med seboj različni: npr. spredaj enaka višina in padec nazaj za omaro ali npr. padec višine s poševnino v levo oz. desno smer.

.

OPISINFORMATIVNA CENASKICA
Notranjost omare: iveral bela, drsna vrata aluminij, polnilo vrat po izbiri. Elementi v notranjosti: odlagalne, premične police, obešalne palice, 2 izvlečna predala (polni izvlek), mehko zapiranje.1450,00 €skica vgradna omara mansarda blenda
Globoka vgradna omara v mansardi (95 cm), z možnostjo spreminjanja globine in izdelave vrat v poševnini.1530,00 €skica omare mansarda
Manjša, dvodelna omara za zaprtje poševnine v mansardi. Dvojna drsna vrata v kombinaciji ogledala in barvnega iverala.936,00 €manjsa omara mansarda skica
Višina omare 133 cm. Dolžina 295 cm. Globina 70 cm.
Notranjost: trije prekati, 3 predali (polni izvlek, mehko zapiranje), 4 košare, 1 obešalna palica, ostalo police.
Zgoraj strop.
Sredinska vrata ogledalo, prva in tretja vrata deljena in kombinirana z barvami bukev in lila, okovje aluminij.
1403,00 €večja omara mansarda skica
Štiridelna vgradna omara v mansardi, vključeni štirje izvlečni predali1148,00 €omara mansarda izris

.

Zgornji izračuni so informativne narave in služijo v pomoč za prikaz približnih cen vgradnih, garderobnih omar, primernih za različne mansarde. Med primeri so predstavljene različne vgradne omare v mansardah, ureditev garderobne sobe v mansardi ter prekrivanje poševnin v mansardnem prostoru.

Vse cene vključujejo dostavo in montažo, kjerkoli po Sloveniji.

.

Za natančen izračun in pripravo neobvezujoče ponudbe za vašo garderobno oz. vgradno omaro, v mansardnem prostoru,
izberite postavitev vaše omare v prostoru

.

IZRAČUN INFO CENE ZA VAŠO OMARO TUKAJ

.

Po kliku izberite najprej postavitev omare, nato pa vnesite želene podatke

.

Uporabno:

.

.

Primeri različnih omar po meri,
primernih za mansardne prostore

.

Kombinacija pregradne omare z odprtimi policami in zaprtimi regali

.

cenik vgradnih omar mansarde

.

Zgornja, kombinirana, vgradna omara služi hkrati kot garderobna omara kot tudi predelna omara, ki razmejuje dva prostora v mansardi.

V spodnjem delu je omara sestavljena iz štiri, enako širokih, a ožjih omarnih prekatov z odpiranjem na klasična krilna vrata, v zgornjem delu pa je vzdolž celotne poševnine izdelan odprt poličnik z več odlagalnimi, premičnimi policami.

Omara je v najvišjem delu, tik pod stropom, prilagojena stropnemu tramu in obodu iz mavčne plošče, sicer pa se nizki omarni korpusi nadaljujejo tudi pod strešnim oknom, kjer sta dodano izdelani še dve vratni krili, prostor za njima pa je uporaben za pospravljanje sesalca ali podobno.

.

Tri delna mansardna omara z ogledali

.

vgradna omara mansarda ogledalo

.

Na zgornji sliki je prikazana tri delna, vgradna omara, z drsnimi vrati, ki so zapolnjena z ogledali.
Nad zgornjim, srebrnim vodilom omare, je izdelana pokrivna maska (blenda), ki zapolnjuje prostor od omare do stropa mansardnega prostora, sicer pa je po celotni širini, omara izdelana povsem do prečnega lesenega trama pod stropom, na desni.

Notranjost omare je sestavljena iz navadnih, premičnih, odlagalnih polic, v sredinskem omarnem prekatu je dodatno za obešanje garderobe, uporabljena klasična obešalna palica.

aa.

Vgradna omara ter ostalo pohištvo v mansardi..

.vgradna omara spalnica mansarda

.

Zgornja slika prikazuje primer opremljanja spalnice v mansardi.

V tem primeru je prečno na poševni strop, ob zunanjo zidno steno in do okna, izdelana dvo delna vgradna omara z drsnimi vrati, od stranske omarne stranice naprej, pa je proti notranjosti spalnice, izdelan dvojni posteljni okvir. Z dvema stranskima, izvlečnima predaloma na mehko zapiranje.

Naprej, proti notranjosti mansarde, je dodatno izdelana še nižja komoda po celotni širini mansardnega prostora.

Vgradna omara ima skelet v beli barvi, polnilo drsnih vrat je iz iverala v naravnem lesnem vzorcu, v enaki kombinaciji pa je izdelan tudi posteljni okvir z belim obodom ter rjavima izvlečnima predaloma. Nizka komoda je v naravnem lesnem vzorcu..

.

NEOBVEZUJOČ IZRAČUN INFO CENE ZA VAŠO OMARO TUKAJ

.

Izkoristek prostora v ozkem delu mansarde

.

garderobna sobica mansarda

.

Zgornji primer prikazuje izkoristek prostora v ozkem delu mansarde, z izdelavo ločene garderobne sobe. Ta ima svoj vhod (z drsnimi vrati) iz sprednje strani, na vsaki strani pa so levo in desno od stropnega okna, izdelani dve vrsti pregradnih in odprtih omarnih korpusov z različno razporejenimi odlagalnimi policami.

Te je, po potrebi, mogoče prestavljati.

Material za izdelavo je navadna bela iverica.