Kotna garderobna omara z 2 vrati (ob poševnem zidu)

V spodnjem primeru je tokrat podrobneje predstavljena kotna garderobna omara z 2 vrati. Z dodatno posebnostjo, kjer se zidna stena, ob katero se naslanja garderobna omara, na desni, namesto ravno, zaključuje s poševnim zidnim zaključkom.

Glede na razpoložljivi prostor (poševna stranska stena skrajno desno), je za vgradno, garderobno omaro, izkoriščen prostor v kotnem delu spalnice, pri čemer je kotna omara izdelana tako, da sta oba kraka široka enakomerno. Posebej opremljanju spalnic, imamo predstavitvi pohištvenih rešitev za spalnice, namenjeno spletno stran www.spalnice.eu.

.

Zunanjost omare

.

.

kotna garderobna omara z 2 vrati
Slika iz telefona.

.

Iz zunanje strani sta oba kraka omare pokrita z dvojnimi drsnimi vrati, ki so s tremi prečnimi, aluminijastimi letvicami, razdeljena na štiri enako visoke predele.

Za zgornji in spodnji predel je uporabljeno iveralno polnilo visokega sijaja v črni barvi, na sredinskih dveh je uporabljen beli iveral. Zgornje vodilo in tirnica na tleh sta iz aluminija.

.

Notranjost omare

.

V notranjosti je omara organizirana v več različnih prekatov za obešanje garderobe v sredinskem delu in v kotnih prekatih, desni kotni del pa ima pod 5 odlagalnimi policami, montirane še 3 izvlečne predale.

.

kotna-garderobna-omara-notranjost

.

Za razliko od večine podobnih omar, ima ta omara lasten omarni strop in tla, zgornje vodilo in spodnja tirnica pa sta montirani na obe iveralni podlagi.

Prikaz zaključka kotne garderobne omare na desni strani, ob poševnem stranskem zidu, je viden na spodnji sliki:

.

kotna-omara

.

Skrajno desni, omarni prekat je zapolnjen s poševno izdelanimi, kotnimi odlagalnimi policami, ki jih je po višini mogoče tudi prestavljati.

Na sliki je prikazan tudi odprt omarni prekat na levi strani omare in tudi ta je podobno kot sredinski del na desni strani, opremljen s petimi odlagalnimi policami in tremi izvlečnimi predali pod njimi.

.

*********

.

Če tudi vas zanima kotna garderobna omara z dvema ali več vrati (na klasično, krilno odpiranje ali z drsnimi vrati), se priporočamo, da se za neobvezujočo in informativno ponudbo, obrnete tudi na nas.

.