Ob prvem rojstnem dnevu naše specializirane spletne strani za vgradne omare

posted in: Aktualno | 0

Pozdravljeni, naši spremljevalci v tokratnem našem blog zapisu.

Za razliko od vseh dosedanjih naših zapisov, v katerih več ali manj prikazujemo in pišemo samo o naših vgradnih omarah, tokraten blog zapis, izkoriščamo za to, da vas obvestimo o tem kakšne so novosti, po tem, ko naša specializirana spletna stran, namenjena izključno programu vgradnih omar, doživlja svoj prvi rojstni dan.

Glede na to, da smo na spletnem zemljevidu Slovenije, pravzaprav “spletni palček” in še posebej, ker je vsebina v nadaljevanju namenjena bolj predstavitvi novosti na tej spletni strani, tokratna vsebina ne bo zanimiva za tiste, ki iščete izključno nasvete za vgradne omare.

.

Leto dni spletnega nastopa specializirane strani za vgradne omare – pogled v preteklost

.

V letu dni, odkar s to spletno stranjo, nastopamo na slovenskem spletnem trgu, se je naša stran zavihtela na tretje mesto med vsemi slovenskimi ponudniki vgradnih omar. Do tega trenutka smo na spletni strani objavili 65 prispevkov na temo vgradnje omar in primerov že vgrajenih omar v najrazličnejše prostore.

Vsak mesec preko spleta in telefona odgovarjamo cca. 60 povpraševalcem za vgradne omare, cca. še enkrat toliko pa jih naši svetovalci na terenu, mesečno tudi obiščejo.

Da nekoliko bolj predstavimo ljudi, ki stojimo za spletno stranjo in ponudbo naših vgradnih omar, smo na prvi strani, tukaj, objavili tudi nekaj naših pogledov na delo pri svetovanju za vgradne omare. Vabljeni, da si naša mnenja, tudi preberete.

.

kvalitetne vgradne omare svetovalci
V celoti vidne opise naših svetovalcev boste našli na prvi strani vgradnih omar. 

.

Ob prvem rojstnem dnevu (sicer pa že skoraj 25 letnem svetovanju o vgradnih omarah), smo ob tej priložnosti, tudi nekoliko spremenili naše prepoznavne znake, tako na specializiranih spletnih straneh, kot tudi osnovni, matični spletni strani.

Vsi naši znaki odslej izgledajo tako:

.

.

in znak za glavno spletno stran, je spremenjen v tole:

.

mizarstvo
Mizarstvo.si

.

Če bodo testiranja pokazala, da so se v minulem letu naši obiskovalci navadili na prejšnje znake, bomo seveda znake spremenili nazaj (a v času te objave, so aktualni ti).

Kot dodatno novost, smo v minulih dneh, na spletni strani, olajšali obiskovalcem iskanje primernih rešitev in idej za vgradne omare, glede na to, v katerem prostoru, imate namen postaviti vgradno omaro.

V ta namen lahko odslej, prav tako na prvi strani, najdete meni, ki smo ga poimenovali Razporeditev vgradnih omar po rubrikah.

Slika tega menija je predstavljena spodaj:

.

razporeditev vgradnih omar glede na prostor
Nov meni na prvi strani, ki omogoča, da naši obiskovalci, primere vgradnih omar, raziskujejo glede na prostor, v katerem smo jih postavljali.

.

Kot zadnjo novost, pa smo (ponovno na prvi strani), povečali galerijo predstavljenih modelov vgradnih omar ter dodali tudi osnovni opis kaj in kakšne prednosti pravzaprav vgradne omare, prinašajo, napram drugim.

.

Načrti za prihodnost

.

V bodoče bi si na naši spletni strani želeli še več interakcije z našimi kupci – kar pomeni, da si bomo v prvi vrsti prizadevali predstavljati še več primerov izdelanih vgradnih omar, obenem pa si želimo vzpostaviti tudi rubriko, v kateri bi lahko vsi obiskovalci videli našo komunikacijo z interesenti za vgradne omare. Slednje zaenkrat sicer izvajamo na Facebook strani, a si želimo nekaj več aktivnosti tudi na tej, spletni strani.

Kar se tiče dopolnjevanja prodajne ponudbe, pa si želimo, da bi naš dobavitelj, čimprej postregel še z dodatnimi novostmi in pohištvenimi novitetami, ki bi jih lahko svojim strankam, ponudili tudi mi.

.

************

.

Vabljeni, da nas spremljate v bodoče, tudi v drugem letu našega spletnega nastopa.
Obenem se priporočamo za vaše komentarje in želje in, če je le mogoče, jih bomo upoštevali pri bodočem razvoju spletne strani.