Izjemno zadovoljna s celotno izvedbo, prvim srečanjem z vašo Lidijo, svetovanjem in izmero in hitro ter natančno montažo. Že priporočam mojim obiskom :). Res, res, iskrena hvala.

Ocena:Screenshot 2015-07-09 at 09.43.47
Opis in predstavitev izdelave tukaj

Rogina Helena, Ptuj

Kreal inženiring d.o.o.

V družbi Kreal inženiring d.o.o., smo preko sodelovanja s spletno stranjo vgradneomare.eu, opremljali pisarniške prostore v našem podjetju. Na podlagi sodelovanja na področju notranjega opremljanja poslovnih prostorov, smo kasneje našli tudi sinergije na še nekaterih ostalih področjih sodelovanja, saj smo delno tudi sami s svojim razvojnim in prodajnim programom, povezani z urejanjem, lesom in naravo (predvsem na področju razvoja zunanje urbane opreme).

Kreal inženiring d.o.o.

Nevron

Ekipo spletne strani Vgradneomare.eu smo izbrali, ker z njimi dolgoročno sodelujemo že dlje časa, povezuje pa nas sorodna tematika in dejavnost opremljanja visoko turističnih kapacitet. Medtem, ko se ekipa Vgradneomare.eu dotika opremljanja hotelskih sob in prostorov, predvsem z izdelavo garderobnih omar po meri, se na naši strani opremljanja turističnih kapacitet, za goste, dotikamo opremljanja hotelskih sob, z opremljanjem hotelskih kapacitet s sodobnimi IPTV rešitvami (t.i. hospitality tv) za vrhunsko uporabniško izkušnjo sodobne tehnologije gostov v hotelskih sobah. To je tudi stična točka, preko katere smo se našli, dolgoročnost sodelovanja pa izraža zadovoljstvo s komunikacijo, delom in sodelovanjem.

Nevron

Žurman Marija, Lenart

Pri nas smo vam zaupali ureditev celotnega mansardnega dela stanovanja, vključno z vgradnimi omarami, drsnimi vrati, pisalno mizo in pregradnim stenami. Več kot zadovoljni se zahvaljujemo in vas nedvomno priporočamo naprej. Hvala.

Ocena:Screenshot 2015-07-09 at 09.43.47
Opis in predstavitev izdelave tukaj

Žurman Marija, Lenart

Ekipo iz Mizarstva.si sva spoznala že preko drugih vaših spletnih strani. Ker sva bila zadovoljna z izvedenim, sva se normalno tudi za vgradno omaro, odločila preko vas. Hvala vsem, posebej pa Jerneju pri izmeri in svetovanju.

Valerija & Tomi, Ptuj

Mi smo z vgradnimi omarami prenavljali predprostor. Glede na to, da je na internetu res ogromno ponudbe, smo prav veseli, da smo naleteli tudi na Mizarstvo.si. Informativno ponudbo in klic smo dobili isti dan, ko smo se zanimali za omaro, izmera je bila opravljena naslednji dan, po 14 dneh pa je naš predprostor prenovljen v celoti. Brez dvoma priporočamo naprej. Hvala.

Božena, Velenje

Potrjujem resnično vrhunsko montažo in skrb za detajle. Čestitam in želim veliko uspeha še naprej.

Ocena:Screenshot 2015-07-09 at 09.43.47
Opis in predstavitev izdelave tukaj

Jernej B., Bakovci

Preko vas smo si dali izdelati samo drsna vrata, ki jih sicer uporabljate na vgradnih omarah. Ker smo imeli majhen prostor med stopniščem in kopalnico, smo z rešitvijo izjemno zadovoljni.

Ocena:Screenshot 2015-07-09 at 09.43.47
Opis in predstavitev izdelave tukaj

Andreja Š, Murska Sobota

Na vaši spletni strani nama je bilo predvsem všeč, da predstavljate zdaleč največ primerov postavljenih omar dejansko iz terena, četudi slike niso ravno vedno najlepše in za v kak katalog. So pa zato realno in lepo opisani primeri postavitev omar in ostalih vaših rešitev po meri. Med njimi sva naletela tudi na rešitev, ki sva jo iskala za najino spalnico. In vesela sva, da sva ljudi, ki stojite za spletno stranjo, dejansko imela možnost tudi spoznati in z vami delati. Zelo zadovoljna in definitivno priporočava naprej. Iskrena zahvala.

Karin in Iztok, Maribor

Vanesa, Apače

V mladinski sobi našega otroka, je preprosto premalo prostora, da bi v njo postavila večji pohištveni komplet. Zato sem z veseljem prisluhnila vaši ideji za opremljenost sobe z vgradno omaro. Zadovoljna in ponosna. Hvala.

Vanesa, Apače

1 2