Opremljanje spalnice s pohištvom po meri

posted in: Uporabni nasveti | 0

V spodnjem primeru je prikazano opremljanje spalnice s pohištvom po meri. V modernem stilu.

V moderno spalnico sodi izdelana masivna in v usnje oblečena, zakonska postelja dimenzij 180 x 200, dve nočni omarici ter večja in po merah spalnice, izdelana garderobna omara do stropa.

.

opremljanje spalnice pohištvo po meri
Moderna in svetla spalnica po naročilu.

.

Zakonska postelja je izdelana tako, da je lesni del (posteljni okvir + vzglavni del), v celoti preoblečen v lepo, sveže in belo umetno usnje, pri tleh je nekoliko privzdignjen, sicer pa celoten, masiven okvir, sloni na masivnih, lesenih nogicah.

Iz leve in desne sta, ob posteljnem okvirju, izdelani po ena nočna omarica iz iverala v visokem sijaju, prav tako v beli barvi.

Vzglavni del, ki se naslanja na hrbtno, zidno steno, je malenkost povišan (v višino meri dobrih 120 cm), desno od postelje pa je po dimenzijah razpoložljive stene, izdelana večja garderobna omara z dvema omarnima korpusoma in štirimi, klasično, krilno, odpirajočimi se vrati.

Omara je izdelana do stropa spalnice, ročaji na vratnih krilih pa so v beli barvi in utopni.

Detajl nočne omarice je prikazan na spodnji sliki:

.

nocna-omarica

.

Nočni omarici sta viseči in montirani na hrbtno, zidno steno v višini posteljnega okvirja. Z estetsko izbranimi svetili pa spalni prostor naredita moderen in v stilu sodobnih trendov.

Pogled v notranjost garderobne omare, je prikazan na spodnji sliki:

.

notranjost-garderobne-omare
Slika slabše kakovosti (slikanje z mobilnim fotoaparatom).

.

Iz slike se lepo vidi, da je notranjost garderobne omare razdeljena na dva, enako široka, omarna prekata, ki po višini segata povsem do stropa.

Zgornji del obeh je izkoriščen za izvlečni obešalni palici, ki omogočata, kljub temu, da sta montirani pod sam strop omare, enostavno rokovanje in lahek dostop do višje obešene garderobe.

Spodnja dela omarnih prekatov se malenkost razlikujeta.

Levi omarni prekat ima še v spodnjem delu eno krajšo obešalno palico, ostali del pa je namenjen odlagalnim policam.

Desni omarni prekat je v sredini večinoma zapolnjen z manjšimi odlagalnimi mesti.

Čisto na dnu omare, so v obeh prekatih, montirani široki izvlečni predali, za rokovanje z njimi pa so na ličnicah, vsi opremljeni z ličnimi, srebrnimi, utopnimi ročaji.

Pogled na desno nočno omarico je prikazan spodaj:

.

desna-nocna-omarica

.

Če se tudi vi zanimate za opremljanje spalnice s pohištvom po meri, se z veseljem priporočamo za pogovor in pripravo informativne ponudbe.