Ozki ročaji na drsnih vratih vgradne omare – VPRAŠANJA STRANK

V večini naših prikazanih primerov izdelav in montaž vgradnih omar, ste naši spremljevalci, imeli priložnost videti montažo drsnih vrat vgradne omare z ročaji, ki so oglate ali zaobljene oblike – v vseh primerih pa so le ti, široki okrog 2 (ali več) cm.

Ker je med kopico vprašanj, ki jih dobivamo v naš elektronski predal, tudi precej takšnih, kjer sprašujete o možnosti ožjih ročajev na drsnih vratih vgradnih omar, smo se za tokratni naš prispevek potrudili poiskati primer vgradnje vgradne omare z drsnimi vrati, ki imajo takšne, ozke ročaje.

Še preden pa pokažemo slike, si lahko različne primere, širših ročajev na drsnih vratih različno montiranih vgradnih omar (npr. kotne omare,..) ogledate v prispevku na povezavi. Tako boste lažje videli razliko med spodaj prikazanimi in tistimi v prispevku na povezavi.

.

*********

.

Na spodnji sliki je prikazan tako imenovan slim aluminijasti ročaj na drsnih vratih vgradne omare, ki imajo polnilo izdelano iz kombinacije belega in rjavo oranžega stekla (več o vgradnih omarah s steklenimi drsnimi vrati, na povezavi).

Ročaj je podobno, kot vsi ostali modeli, srebrn in matiran, za razliko od zaobljenih, ovalnih ter oglatih modelov, pa je zelo ozek.

.

Ozki ročaji na drsnih vratih vgradne omare
Ozek ročaj na drsnih vratih vgradne omare s steklenim polnilom.

.

Pozorni boste opazili, da je tudi prehodna, prečna letvica, ki poteka vzporedno s tlemi in stropom vgradne omare, za razliko, od ostalih prikazanih primerov, ožja.

Takšne ročaje je mogoče montirati tudi na drsna vrata vgradne omare, ki imajo polnilo izdelano iz iverala debeline 1,85 cm.

Iz druge strani, je prikazan pogled na obrobo drsnih vrat, na spodnji sliki:

.

zaključek drsnih vrat
Obroba steklenih drsnih vrat iz strani na katero se vrata zapirajo.

.

Kako ozko zgleda dejansko prečna, srebrna, aluminjasta letvica, se vidi na spodnji sliki:

.

prečna letvica drsna vrata
Minimalistična prečna letvica med različnima barvama steklenega polnila.

.

 

*********

.

Če bi tudi vi želeli, da so na vaši vgradni omari, ozki ročaji na drsnih vratih vgradne omare, priporočamo, da si daste izdelati info ponudbo za vaš primer vgradne omare z različnimi modeli okovij.

Kot rečeno, lahko izbirate med klasičnimi (ovalnimi in oglatimi) ter tudi temi, ožjimi, predstavljenimi zgoraj.