3 ideje za pisarne po meri

Pisarniški prostori so največkrat prostori, kjer je za pohištvo, potrebno poiskati rešitev po meri. Predvsem velja slednje, ko je naš pisarniški prostor majhen ali pa, ko želimo pisarno urediti povsem v individualnem in unikatnem izgledu.

Spodaj so predstavljene tri pisarne po meri, z namenom, da prikažemo najbolj izpostavljene točke, ki zanimajo naše sogovornike, ko se z njimi pogovarjamo o pohištvu po naročilu.

.

Vgradne pisarne po meri

.

.

pisarne po meri
Vir slike: Hola design

.

Na zgornji sliki predstavljena urejena pisarna, ponuja široko pisalno mizo, ki sega od okenske stene do druge, na nasprotni strani. Hrbtišče mize je opremljeno tako, da najprej, v nižjem delu, ponuja dve daljši odlagalni polici, nad njima pa še tri vgradne, omarne prekate.

Hkrati je od stropa navzdol, na desni, montiran dodatni omarni prekat z dvema regaloma, desno, v spodnjem delu, pod pisalno mizo, pa dodaten lični regalnik s klasičnim odpiranjem vrat.

.

Minimalistične pisarne po meri

.

Druga pisarna je zasnovana tako, da je pisalna miza izdelana praktično po celotni širini delovnega prostora, za minimalističen izgled celotne pisarne pa dodatno poskrbijo tri odlagalne poličke, od katerih ima samo zgornja dodaten regal za zapiranje.

.

pisalna miza pisarna
Vir: Pinterest

.

Pisarniški kotiček, na zgornji sliki, je primeren za ureditev pisarne doma, če pa je pisalno mesto namenjeno računalnikom in monitorjem, hkrati pa ne potrebujemo tako velike pisalne mize, lahko namesto zgornje, uporabimo kakšno manjšo, premično in pa predvsem cenovno, bolj ugodno pisalno mizo za računalnik, ipd…

.

pisarna pohištvo

.

Tretji primer pisarne, urejene po merah razpoložljivega pisarniškega prostora, združuje naraven in masiven les, na eni strani ter imitacijo pravega lesa, na drugi.

Medtem, ko je pisalna površina v tem primeru, debela ploskev iz masivnega lesa, so regalniki in police izdelani iz iverala, prevlečenega v vzorec naravnega lesa. Tudi v tem primeru je pisarniško pohištvo razporejeno povsem do hrbtnih in zidnih sten ter opremljeno v prestižnem izgledu.

.

Če ste tudi sami interesent za ureditev pisarne po meri, se priporočamo čez kontaktne možnosti, sicer pa si nekatere naše primere, predvsem pisarniških omar in ostalih rešitev, lahko ogledate tudi na priloženi povezavi.