Sodobno pisarniško pohištvo za opremljanje pisarn po meri

Podjetja in naročniki, ki se pri nas zanimajo za pisarniško pohištvo, se v osnovi ločijo na dvoje. Na eni strani so podjetniki, ki opremljajo večje pisarne in povprašujejo po tipskih ter vnaprej izdelanih sestavih pisarniškega pohištva (pisalne mize, regalniki, pisarniške komode, obešalne stene, garderobne omare, vitrine, ipd…), na drugi strani pa so podjetniki, ki se zanimajo za pisarniško pohištvo, ki je izdelano po naročilu in merah vsakega prostora posebej.

Kljub temu, da na tej spletni strani predstavljamo po večini program vgradnih omar (za stanovanjsko in poslovno rabo), v tokratnem prispevku v nadaljevanju, nekaj več besed namenjamo tudi predstavitvi opremljanja pisarn s pohištvenimi rešitvami po merah.

.

Sestavljivi odprti poličniki po dimenzijah prostora

.

Pisarniško pohištvo
Pisarniško pohištvo – poljubno sestavljivi odprti poličniki.

.

Na zgornji sliki je prikazan program odprtih poličnikov, ki jih odlikujejo poljubne možnosti njihovega sestavljanja in kombinacij. Montaža je enostavna in hitra, posamezne police pa so med seboj povezane preko aluminijasto obrobljenih vertikalnih in horizontalnih fiksnih in premičnih polic. Poljubno in po potrebi je med posamezne vertikalne prekate, mogoče postaviti poljubno število premičnih regalnikov z zaprtimi predali.

Odlagalne police so lahko iz aluminija, stekla, različnih barvnih kombinacij ivernih ploč (40 barv) ter poljubno dodatno osvetljene. Opcijsko je mogoče regalnike opremiti tudi s ključavnicami.

Podobni, kombinirani, aluminijasti sestavi se uporabljajo tudi pri opremljanju garderobnih sob (slika tri v prispevku o garderobnih sobah, na povezavi).

.

Pisarniške komode in mize s pregradnimi stenami

.

pisarniške komode in mize
Pisarniško pohištvo za večje pisarniške prostore več zaposlenih.

.

Na zgornji sliki prikazujemo opremljanje pisarniškega, delovnega prostora, ki ga uporablja več zaposlenih. Pisarniško opremo sestavljajo po naročilu izdelane pisalne mize s kovinskimi nogami ter dodatnimi pregradnimi stenami na zadnji strani miz (pregrade vsebujejo utore, v katere je mogoče vpeti dodatne odlagalne police za delovno gradivo), pisalne komode na zaklepanje (na sredini pisarne) ter večjo, pet delno vgradno omaro od tal do stropa z dodatno opremljenimi ključavnicami na drsnih vratih (v ozadju).

Delovne površine pisalnih miz so iz iverala (na voljo je 40 barv), pisalne noge so iz aluminija. V enakem barvnem odtenku so izdelane tudi pisarniške komode na sredini (ličnice na vratih komod), medtem, ko je večja vgradna omara z drsnimi vrati, zapolnjena z navadnim belim iveralom.

Odgovore na najpogostejša vprašanja glede vgradnih omar, smo objavili v prispevku na povezavi.

.

Pisarniško pohištvo za tajništva

.

opremljanje direktorske pisarne
Pisarniško pohištvo za direktorske pisarne.

.

Na zgornji sliki prikazujemo opremljanje moderne direktorske pisarne z večjo štiri delno, pregradno omaro s steklenimi drsnimi vrati, manjšo pisarniško komodo na hrbtni strani za pisalno mizo ter osrednjo pisalno mizo. V okvir celotnega svetovanja za opremo pisarn, s po meri izdelanim pisarniškim pohištvom sodi pogovor, priprava idejnega osnutka, izris notranje opreme v poslovnih prostorih ter izmera.

Po potrditvi naročila in izdelave sledi priprava tehničnih skic ter dostava in montaža pisarniškega pohištva. S pisarniškim pohištvom opremljamo poslovne prostore po celotni Sloveniji.

.

Individualno opremljanje pisarniških prostorov

.

pisarniško pohištvo za manjše prostore
Individualna obravnava in najhitrejša priprava informativne ponudbe v Sloveniji.

.

Ne glede na velikost in zahtevnost opremljanja pisarn, se vsakega projekta lotimo skrbno in odgovorno. Na zgornji sliki gre za opremljanje manjšega pisarniškega prostora s po naročilu izdelano, ukrivljeno pisalno mizo, z dodatnim premičnim regalnikom (na desni) ter večjo, delno zaprto in delno odprto, omaro po meri, v ozadju.

Odprte police služijo za odlaganje najnujnejših in vsakodnevno uporabljanih službenih reči, v zaprte dele omare se bodo pospravljali arhivski dokumenti in ostala dokumentacija.

.

Nekateri naši primeri
opremljanja s pisarniškim pohištvom

.

Primer opremljanja veterinarske ambulante na Ptuju

.

pisalne mize po naročilu
Opremljanje večje veterinarske ambulante na Ptuju.

.

Na zgornji sliki je prikazan primer opremljanja pisarniških prostorov večje ambulante za živali v veterinarskem centru na Ptuju. Delovni pisarniški prostor je namenjen 4 zaposlenim, vsak prostor pa smo opremili s pisalno mizo z dodatnim štirimi izvlečnimi predali na mehko zapiranje, pregradnimi odlagalnimi policami ter v delovne površine pisalnih miz, namestili utore za speljevanje inštalacijskih in računalniških kablov.

Dodatno smo ob stene pisarne, namestili po dve nižji, samostoječi trodelni omari z drsnimi vrati. Slika spodaj:

.

pisarniška omara z drsnimi vrati
Pisarniška samostoječa omara z drsnimi vrati. Dim: 150 x 130 cm.

.

Med ostale poslovne subjekte, ki smo jim opremljali pisarniške prostore, sodijo: zdravstveni domovi, servisi vozil, upravni prostori komunalnega podjetja, glasbene šole, vrtec, občinski prostori, različna podjetja, razstavni saloni, trgovine, zavarovalnice ter odvetniške pisarne.

Opremljanje poslovnih prostorov podjetja ETC Adriatic in sodelovanje z njimi na področju digitalnega marketinga

Med številnimi podjetji, ki so se tudi pri nas zanimali in odločili za ponudbo za opremljanje svojih pisarn s pohištvom po meri, sodi tudi podjetje ETC Adriatic, ki je sicer v slovenskem prostoru, poznano kot eden izmed največjih organizatorjev team building programov za podjetja. S podjetjem ETC Adriatic, sami sodelujemo na področju izvajanja team building delavnic in seminarjev, eno izmed zadnjih predavanj pa smo tudi izvedli v jeseni 2018, kot delavnico za digitalni marketing (kjer smo lastniki spletne strani VgradneOmare.eu, predavali na temo spletnega in digitalnega marketinga, v poslovnih prostorih, podjetja ETC Adriatic).

.

Primer notranjega opremljanja
trgovine Lipa – Maribor

.

Na spodnji sliki je prikazano celovito opremljanje razstavnega prostora trgvine Lipa, v trgovskem centru v Mariboru. Celotno opremljanje je obsegalo izdelavo vseh visečih razstavnih odprtih poličnikov, izdelavo nizkih razstavnih komod pri tleh, izdelavo osrednjega sprejemno blagajniškega pulta na sredini trgovine in celotno zasnovo notranje opreme.

.

opremljanje trgovine
Lipa – trgovina s spominki in dekorjem.

.

trgovina lipa

.

Opremljanje pisarne v Celju

.

Na spodnji sliki je predstavljeno notranje opremljanje pisarne v Celju. Celotna oprema zavzema izdelavo osrednje kotne pisalne mize za dva zaposlena, izdelavo sistema odprtih polic na hrbtni steni pisarne, izdelavo prehoda v manjšo kuhinjo z drsnimi vrati (na levi) ter izdelavo estetskih lesnih zaključkov ob radiatorjih in radiatorskih ceveh.

.

opremljanje pisarne
Pisarniško pohištvo v pisarni v Celju.

.

Primer ureditve razstavnega salona za spalnice, smo prikazali v ločenem prispevku, na povezavi.

.

Primer opremljanja čakalnice v Ljubljani

.

Na spodnji sliki je prikazano opremljanje čakalnice odvetniške pisarne v Ljubljani. Celovita notranja oprema je zajemala izdelavo odlagalne kotne odlagalne komode, klopi z mizo, izdelavo štiri delne večje vgradne omare od tal do stropa ter ureditev prehoda v drugi prostor, s kombiniranimi drsnimi vrati iz iverala in prozornega, kaljenega stekla.

.

pisarniško pohištvo v čakalnici
Notranja ureditev čakalnice.

..

Opremljanje večjih podjetij in birojev

.

Na spodnji sliki prikazujemo detajl iz opremljanja arhitekturnega biroja v Ljubljani. Steno, ki v večjem poslovnem centru, iz druge strani, obdaja hodnik, smo zraven ostale pohištvene pisarniške opreme (pisalne mize, komode, regalniki) opremili z estetsko, trodelno pregradno omaro z navadnim, prozornim steklom.

.

pregradna pisarniška omara
Pregradna pisarniška omara iz kaljenega, prozornega stekla.

.

Če se tudi vi zanimate za pisarniško pohištvo, vam bomo z veseljem uredili svetovalca, ki se bo z vami pogovoril in pripravil neobvezujoč predlog notranje opreme, tudi iz naše strani.