Za vse, ki iščejo poceni pisarniško pohištvo

Spodaj smo pripravili zanimiv prispevek za vse, ki vas zanima predvsem poceni pisarniško pohištvo.

Glede na to, da smo v prispevku z naslovom Pisarniško pohištvo in omare, govorili pretežno o omarah, primernih za poslovne prostore in različne vrste pisarn, smo se v okviru nasvetov za opremljanje poslovnih prostorov, v tem prispevku, odločili predstaviti nekaj namigov na temo tega, kako izbrati primerno pisarniško pohištvo, predvsem iz cenovnega vidika.

.

Še vedno cca. 60% opremljevalcev svojih poslovnih prostorov, med prve tri odločujoče dejavnike, opremljanja svojih pisarn uvršča tudi ceno, zato bodo zagotovo spodnji nasveti prišli marsikomu, ki prenavlja ali na novo ureja svoje pisarniške prostore, prav in v pomoč.

.

poceni pisarniška miza
Cenovno, izjemno ugodna, zanimiva pisarniška miza. Primerna še posebej za majhne prostore.

Seveda je potrebno pri opremljanju pisarniških prostorov najprej poskrbeti za osnovno pisarniško pohištvo. Kljub temu pa ima ogromno, tudi domačih pisarn in poslovnih prostorov za popoldansko opravljanje dejavnosti, dovolj velike prostore za sprejem svojih strank. S čimer pa takoj nastopi potreba, da pisarno opremimo tudi s kakšnimi dodatnimi stoli, klubskimi mizicami, okrasnimi regali in podobnim.

Cenovno izjemno ugodne ideje in poceni pohištvo, boste našli tudi na spletni strani Pohištvo123.

.

Materiali, iz katerih je izdelano cenovno ugodno in poceni pisarniško pohištvo

..

V kolikor je eden izmed odločujočih dejavnikov pri izbiri pisarniškega pohištva in regalov, cena, svetujemo, da se iz vidika uporabe materialov, obrnete na pohištvo, ki je izdelano iz sicer kakovostnega, a najcenejšega med vsemi, iverala.

Ker se tudi iverali med seboj razlikujejo, je iz cenovnega vidika, primerno izbrati iverale, najmanjših dimenzij, hkrati pa tudi takšne, ki svojih površin, nimajo obdelanih v akrilu ali visokem sijaju. Slednje pride še posebej prav za pisalne mize, manjše regale, odlagalne police v pisarnah in tudi pisarniške omare.

.

Če želite svojo pisarno opremiti s cenovno ugodnejšimi pisarniškimi stoli

.

Med pisarniškimi stoli, poskušajte iz vidika cene, poiskati klasične in tako imenovane “navadne” stole, čeprav imejte v mislih tudi to, da med klasične, pisarniške stole, mizarji, uvrščamo tudi stole iz naravnega lesa, ki pa ceno pisarniškim stolom, samo še povečajo. Sicer pa so trendi in moda zelo subtilni termini, tako, da ni nujno, da tisto kar je danes moderno, jutri še bo in tisto kar sploh več ni moderno, več nikoli ne bo. Moderni pisarniški stoli so zato danes najrazličnejših oblik. In izdelani iz najrazličnejših materialov.

pisarniški stol.

Žal je najcenejši material pri izbiri pisarniških stolov še vedno plastika, a se ta za pisarniške stole, kot osnoven material, odsvetuje. Res, da je plastika lahek material, kar pomeni, da so pisarniški stoli iz plastike, predvsem lahki, a, ker gre obenem za material, ki se ne prilagaja, boste plastične pisarniške stole, našli res samo v najcenejših izvedbah opremljanja pisarn.

.

Največkrat se med pisarniškimi stoli izbira takšne, ki so na koleščkih, saj pisarniško delo že dolgo ni več samo sedenje za pisalno mizo, ampak tudi opravljanje nalog okrog nje.

.

V modi in najbolj v prodaji so seveda ergonomski pisarniški stoli, a je treba pri tem biti iskren in povedati, da se danes verjetno večina pisarniških stolov, že imenuje ergonomski pisarniški stol – saj je to termin, ki se lepo sliši in lepo prodaja v okviru vsake sodobne opreme za pisarno.

.

Tekstil kot obloga pisarniških stolov je zelo primeren, kljub temu, da boste le tega našli na cenejših pisarniških stolih. Razlog je preprosto v tem, da je tekstil enostavno, skozi leta, mogoče preobleči ali zamenjati, pa tudi čiščenje navadnega tekstila na sedalu in hrbtišču pisarniškega stola, ne predstavlja posebnih težav.

.

poceni pisarniški stol
Cenovno ugoden pisarniški stol za moderno pisarno.

Seveda so za direktorsko pisarno ponavadi bolj primerni pisarniški stoli z umetnim ali pravim usnjem, a imajo ti, v primerjavi s ceno pisarniškega stola iz tekstila, le težko kakšno večjo prednost in dodano vrednost (predvsem v luči trajnosti materiala). Zmotno je namreč prepričanje, da so pisarniški stoli iz usnja in umetnega usnja bolj trajni in, da se ne cefrajo, tekstilni pisarniški stoli pa se.

Oboji skozi leta uporabe pustijo sledi.

.

Pri izbiri pisarniških stolov, je pomembno biti pozoren tudi na možnost pregiba stola v ledvenem delu, saj slednje res pomaga pri pravilni in bolj ravni drži posameznika, med delom.

.

Sicer pa lahko tudi za soliden znesek dobite pisarniške stole, ki imajo dodatna naslonjala za roke, nastavljivo višino sedala, gumirana kolesa in visoko nosilnost (tudi čez 110 kg).

.

Še boljši, a tudi cenovno ne preveč izstopajoči, so pisarniški stoli, ki zraven naslona roke, omogočajo tudi izbiro naklona ledvenega dela. Predvsem v zadnjih letih pa v ospredje prihajajo cenovno ugodni pisarniški stoli, ki imajo ledven del izdelan iz trde (plastične in s tekstilom ovite) podlage, medtem, ko sta vzglavni del in sedalo, mehka.

.

Ostale, cenovno ugodnejše in poceni pohištvene rešitve, za pisarne

.

Kdor raziskuje trg in išče poceni pisarniško pohištvo, bo seveda zraven pisarniških stolov, raziskoval tudi ponudbo pisarniških omar, pisalnih miz in enostavnih regalov ter komodic (za odlaganje fasciklov in arhivske dokumentacije).

.

Tudi pri izbiri teh velja, da je cenejše pisarniško pohištvo izdelano iz iverala, medtem, ko so pravi les (tudi masiven les) in drugi materiali (inox, aluminij, stekla, ogledala, ipd…) dražji dodatki.

.

Nekaj malega smo o enostavnih regalih (sicer za dnevno sobo) pisali že v prispevku na povezavi, a vseeno obnovimo, da najcenejše regale, primerne za pisarne, dobimo, če le pri njih ne “kompliciramo” preveč glede njihovih ličnic, hrbtišča, dodatkov in izgleda.

.

Enostavni, a vseeno zelo lepi in dobavljivi v več različnih barvah, so kvadratasti, tako imenovani modularni regali za pisarne, ki omogočajo, da jih poljubno nastavljamo, glede na razpoložljiv prostor, po potrebi pa jih lahko uporabimo tudi v otroških sobah in ostalih prostorih v stanovanju.

.

Če pa vas pod izrazom “poceni pisarniško pohištvo” zanimajo tudi pisarniške omare, pa le kliknite na prvo povezavo na vrhu tega prispevka ali si oglejte nekaj zanimiv rešitev v naši galeriji, na prvi strani.