Naši novi, specializiarni spletni strani za vgradne omare, na pot

posted in: Uporabni nasveti | 0

No, pa smo jo dočakali.

Specializirano spletno stran za program izdelave in prodaje vgradnih omar, namreč.

Podobnih spletnih strani, ki jih namenjamo izključno posameznim pohištvenim prodajnim programom, imamo več.

Že skoraj pol leta stoji stran namenjena drsnim vratom (drsna-vrata.si).

V preteklem mesecu smo podobno spletno, specializirano stran odprli za otroške sobe (otroškesobe.com).

Zdaj pa smo dodali še to, posebno stran, ki jo namenjamo samo vgradnim omaram.

Izgled, zasnovo in koncept želimo na vseh spletnih straneh (tudi na tistih, ki bodo šele prihajala) držati podoben, saj želimo postati prepoznavni tudi skozi to, kako se na spletu prikazujemo obiskovalcem.

.

spletna stran z vgradnimi omarami
Primer vgradne omare v predsobi.

.

Kot lahko tisti, ki ste skočili na povezave, ki jih navajamo zgoraj, razberete iz objav na drugih spletnih mestih, se s svetovanjem, proizvodnjo in prodajo pohištva, izdelanim po meri, ukvarjamo že polnih 25 let.

Paradni konj našega dobavitelja, so ravno vgradne omare, narejene po meri. Ker dobavitelj že ima več svojih spletnih strani, smo tudi prepričani, da boste več podobnih slik in predstavitev, ki jih bomo v bodoče predstavljali na tej strani, našli tudi na drugih spletnih straneh.

Obenem, kot lahko razberete iz vstopne strani na tej spletni strani, smo tudi lastnik in ustvarjalec vsebin na Mizarstvo.si, kjer pa za razliko od ostalih, specializiranih strani, ki jih omenjamo višje, ne predstavljamo samo našega znanja in izdelkov, temveč tudi znanja, izkušnje, produkte in storitve ostalih, slovenskih mizarjev in opremljevalcev.

Na ta način skrbimo, da dobiva mizarsko pohištvena branža na spletu nov, svež in enovit nastop, hkrati pa vsi slovenski opremljevalci in mizarji tudi priložnost, da pod eno streho predstavijo svoja znanja in delo.

.

komoda-po-meri
Primer izdelave komode po meri.

.

Mizarstvo.si smo tudi postavili v letošnjem letu (aprila 2014) in kljub temu, da je stran za spletno okolje, razmeroma mlada, že dosega prvo mesto v iskalniku Google (na dan pisanja tega prispevka).

Tudi nekatere naše specializirane strani so že na prvih mestih v Googlu. Na dan pisanja tega prispevka, recimo drsna-vrata.si.

Z ostalimi (tudi to) si dobre rezultate obetamo v bodoče.

.

Kam gremo in kaj nas čaka v prihodnosti?

.

Kar se tiče te spletne strani, sta cilj in poslanstvo znana.

Po vzoru že utečenega sistema na drugih straneh, bomo v bodoče poskušali na tej strani prispevati čimveč maksimalno kakovostnih vsebin za uporabnike in obiskovalce te spletne strani. Z namenom, da skozi čas nastaja resnično čim bolj kakovostna spletna stran na temo vgradnih omar.

Vsebine ne želimo predstavljati zgolj v prodajni luči, temveč nas mika postavitev vsebin, ki bi bile uporabnikom predvsem koristne in uporabne.

Kar se pa tiče celotnega našega spletnega nastopa, pa (sicer letos najbrž ne), ampak v drugem letu, pripravljamo še nekaj novih specializiranih strani za posamezne pohištvene programe.

A do tega je še daleč.

Vabljeni k spremljanju na tej ali na drugih naših straneh.

.

spletna stran z vgradnimi omarami
Vgradna omara z ogledalom.