Štiridelna vgradna omara v kombinaciji bele in hrasta

Na spodnjih dveh slikah je prikazana izdelava večje, štiridelne vgradne omare z drsnimi vrati (ki so kombinirana z belim iveralom in dekor iveralom v izgledu hrasta).

.

Zunanji izgled

.

štiridelna vgradna omara
Štiridelna vgradna omara od zidu do zidu. Drsna vrata.

.

Omara je postavljena od enega do drugega zidu v spalnici, v celoti pa je, tako kot večina ostalih vgradnih omar, izdelana tudi od tal do stropa.

Zgornje vodilo, spodnja tirnica in ročaji na vratih so iz srebrnega aluminija, za razbitje monotonosti velikih frontalnih površin pa po sredini omare, na drsnih vratih, poteka dekorni pas v vzorcu naravnega, temnejšega hrasta. Tak se tudi lepo poda talni oblogi na tleh spalnice.

.

Pogled v notranjost omare

.

notranjost-velike-vgradne-omare

.

Notranjost vgradne omare je razdeljena na štiri, enakomerno široke, omarne korpuse, ki pa so med seboj različno opremljeni z različnimi omarnimi dodatki.

Iz leve proti desni, je prvi omarni prekat, v sredini zapolnjen s šestimi ožjimi regalniki, pod njimi pa se nahaja prostor za izvlečne predale. Ti bodo ob koncu montaže omare, trije.

Drugi omarni prekat, iz leve proti desni, je pod vrhnjo odlagalno, fiksno polico, namenjen obešanju (klasična obešalna palica), v spodnjem delu pa sta za obešanje manjše garderobe, montirana še dva različna, izvlečna obešalnika za hlače.

Tretji omarni prekat je na vrhu zapolnjen z izvlečno obešalno palico, nato pa se nadaljujejo odlagalne police in izvlečni predal.

Zadnji, četrti omarni prekat, ima pod stropom in pri tleh nameščene odlagalne police, na sredini pa prostor za obešanje preko klasične, obešalne palice.

Na sliki se lepo vidi, da omarni korpus, za razliko od večine ostalih vgradnih omar, ni montiran povsem na tla, ampak, da se pri tleh zaključuje z lastnim, malenkost (8 cm) povišanim, omarnim podom. Omarni hrbet ostaja odprt in zaključen z zidno steno.

.

*********

.

Če tudi vas zanima izdelava večje vgradne omare z drsnimi ali klasičnimi, krilnimi vrati, se priporočamo za neobvezujoč pogovor in pripravo info ponudbe, tudi mi.

Lahko kar čez spodnje kontaktne možnosti.