10 hitrih odgovorov na najpogostejša vprašanja pri nakupu vgradne omare

Ali mora vgradna omara imeti hrbet?

.

Ne, ni obvezno. V osnovni ponudbi boste dobili ponudbo (vsaj pri nas) z vgradno omaro brez hrbtišča. Razlog je preprosto v tem, da hrbet ni obvezen sestavni del vgradne omare, njegova montaža ali ne-montaža ne vpliva na konstrukcijo in stabilnost vgradne omare, če pa hrbta ne naredimo, pa bo tudi cena zaradi manjše porabe materiala, nižja.

Na izrecno željo stranke se hrbet lahko izdela dodatno.

Sicer pa priporočamo, da hrbtno steno vgradne omare, predhodno pobarvate s pralno barvo (ki ne bo puščala sledi na garderobi, ki jo boste v vgradno omaro, pospravljali).

.

Kaj naj posredujem,
da pridem do informativne cene?

.

Do prve, informativne cene za vgradno omaro, naši obiskovalci pridejo kar čez telefon ali elektronsko pošto.

Na tej strani pustijo svoje kontaktne podatke, dimenzije prostora (širina, višina, globina), v okence za komentar vpišejo posebnosti in svoje želje (tudi opis notranjosti) in prvi informativni izračun svetovalci pripravijo kar po pogovoru ali preko e pošte.

Ni potrebno, da so dimenzije za prvi, informativni izračun, povsem natančne (ker, če bo izračunana cena v okviru vaših cenovnih pričakovanj), tako ali tako, natančno izmero opravijo naši svetovalci, kasneje sami.

.

Koliko časa traja do montaže vgradne omare?

.

Od dneva potrditve naročila do dostave in montaže, cca. 3 koledarske tedne.

.

Kakšna je garancija na vgradne omare?

.

5 letna je garancija na okovja (vodila, ročaji), 1 leto je garancija na vgradno omaro, sestavne dele, vgrajene dele in pohištvene elemente.

.

Koliko stane dostava in montaža?

.

Dostava in montaža sta vključeni v ceno vgradnih omar.

.

Ali imate kakšno akcijo vgradnih omar?

.

Preko kontaktnih možnosti predlagamo, da preverite sproti kakšna je naša aktualna akcija vgradnih omar.
Trudimo se biti izvirni ves čas.

.

Kdo poskrbi za dostavo naročenega v stanovanje?

.

Mi.

.

Kakšne so plačilne možnosti za vgradne omare?

.

Avansno plačilo, plačilo s 50% rezervacijo ob potrditvi naročila in 50% pred montažo, plačilo do 12 obrokov za imetnike kartic Diners in American, plačilo na obroke. Ponujamo tudi možnost nakupa na 38 obrokov, brez obresti in brez stroškov zavarovanja.

.

Ali je bolje vzeti vgradno omaro v pohištvenih centrih ali pri specialistih?

.

Vsaka stvar ima svoje prednosti. In slabosti.

Pri pohištvenih centrih imate ponavadi na voljo več plačilnih možnosti, boste pa za njihov obisk in strokovnega svetovalca porabili več časa.

Pri specialistih je strokovnost ponavadi podprta močneje, nimate pa možnosti koriščenja kakšnih točk zvestobe iz kartic, ki jih ponujajo veletrgovci.

.

Kakšen popust dajete na vgradne omare?

.

Vsaki stranki, kjerkoli se že zanima za vgradne omare, “toplo” priporočamo, da namesto na popust gleda na končno ceno pod črto. Če nek trgovec oglašuje 35% popusta na vgradno omaro, drugi pa 10% popusta, to še ne pomeni, da bo vgradna omara pri prvem cenejša (ker je morda cena brez popusta višja). Vedno poglejte na končno ceno “pod črto”.

.

vgradne garderobne omare po meri
Primer vgradne garderobne omare po meri. Z drsnimi vrati in v belem.